Hirdetés

Vezeték nélkül tölthető tokkal jön az új generációs AirPods



|

Az Apple bemutatta továbbfejlesztett fülhallgatóit, valamint az új töltőt, mely külön is kapható lesz.

Hirdetés

Március 25-ére tűzte ki következő bemutatójának dátumát, de a héten már új iPadeket, új iMac-et, és most egy második generációs AirPodsot is leleplezett az Apple. Egyre inkább kíváncsiak vagyunk, mi marad az eseményre.

Hirdetés

A vezeték nélküli fülhallgatókba H1 chipet szereltek, melynek köszönhetően tovább bírják egy töltéssel, valamint gombnyomás nélkül, a "Hey, Siri" kimondásával ébreszthetjük fel a személyi asszisztenst. Elvileg egy órával többet telefonálhatunk, játék közben 30%-kal kisebb a késleltetés, valamint az eszközök közti váltás kétszer olyan gyorssá válik. 

Az új tok Qi technológiát használ a vezeték nélküli töltéshez, és került rá egy LED, ami mutatja a töltöttséget. Ez önmagában 29990 Ft-ba kerül. Aki ilyennel szeretné megvásárolni az új AirPodsokat, annak 74990 Ft-ot kell fizetnie, de aki megelégszik a korábbi tokkal, változatlanul 59990 Ft-ért juthat hozzá a továbbfejlesztett füleshez is.

Közben az Apple saját vezeték nélküli töltőjéről, az AirPowerről továbbra sincs semmi hír. Talán majd a következő négy nap valamelyikében váratlanul azt is elérhetővé teszik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.