Hirdetés

Az Apple iTunes eljutott a Microsoft Store-ba



|

Ez a verzió nem sokban különbözik az eddigitől, de automatikus frissítéseket hoz magával a Windows rendszerekre.

Hirdetés

A legtöbb Apple szoftvert arra tervezték, hogy Apple eszközökön fusson. Az iTunesból ugyanakkor több mint 15 éve van már windowsos verzió, ami logikus, hiszen rengeteg iPhone- és iPad-tulajdonos használ windowsos számítógépet. 

Hirdetés

Bár a windowsos iTunest a legtöbben arról ismerik, hogy akadozik és visszafogja az erőforrásokat, ez az a program, amin keresztül kezelhetőek az Apple eszközökre rakott appok és médiatartalmak, valamint beszerezhető vagy lejátszható a zene, videók, egyéb tartalmak. 

Az iTunes most pedig megérkezett a Microsoft Store-ba is. A Windows alkalmazásboltjába felkerült verzió alapvetően ugyanaz, mint amit az Apple weboldaláról le lehet tölteni - de aki a Microsoft Store-ból telepíti, az a kezdetektől automatikus frissítéseket kap hozzá. 

Mindez egyben azt is jelenti, hogy a Windows 10 S Módban működő PC-kre is van már iTunes - elvégre azokon a rendszereken csak a Microsoft Store-ból letöltött appok futtathatóak. Sajnos a Windows 10 on ARM még nem támogatott - x86-os vagy x64-es CPU a futtatás feltétele, illetve legalább egy 16299-es verziójú Windows 10. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.