Az eBayen árulták a Google Pixel 7 prototípusát



|

Valaki már jóval a Google előtt piacra dobta a Pixel 7-szériát.

A május egyik nagy attrakciója volt a 2022-es Google I/O fejlesztői konferencia, ahol nem csak az Android 13 újdonságai kerültek szóba, de a régóta pletykált Pixel Watch okosórát, a Pixel tabletet, illetve a Pixel 6A és Pixel 7 okostelefonokat is megvillantották a nézőknek.

Habár a Pixel 7-sorozat csak ősszel érkezik, a keresőóriás gyári renderekkel prezentálta, így nem titok, hogy nagyban hasonlít majd az elődjére. Most pedig egy lelkes eBayezőnek hála már azok is örülhetnek, akik inkább fizikai valójában csodálnák meg a készüléket.

Hirdetés

Az aukciós oldalra ugyanis nemrég felkerült a Pixel 7 prototípusa. A hirdetést sajnos hamar törölték (nem tudni, hogy sikeres volt-e az üzlet, avagy az eladó meggondolta magát), ám az Android Authority lementette a fotókat, így megmaradtak az utókornak. A dupla lencsés kamerából ítélve a képeken a Pixel 7 alap verziója látható, a másik feltűnő részlet pedig a Google prototípusain használt embléma, ami a hátlapon található G-logó helyén virít.   

Így tehát már gyári rendereken és fizikai prototípusként is láttuk a Pixel 7-et, a készülék specifikációját illetően viszont továbbra is a sötétben tapogatózunk. Egyelőre csak annyi biztos, hogy az új mobil két változatban, Pixel 7 és Pixel 7 Pro néven érkezik, az utóbbiban pedig 3 hátlapi kamera felel majd a fotókért. Az is bizonyos, hogy a Google kitart a saját fejlesztésű Tensor chip mellett, ezzel azonban végére is értünk a hivatalosan megerősített információknak.

A Pixel 2 óta a Google minden évben szeptember-október környékén mutatja be az új telefonjait, így a Pixel 7 rajtjára is ekkortájt érdemes számítani.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.