Hirdetés

Az IKEA új lámpája valójában egy Bluetooth-hangszóró



|

A VAPPEBY nem csak fényt, de hangot is hoz az életünkbe.

Hirdetés

Nem nagyon akad olyan berendezési tárgy vagy otthoni kiegészítő, amire a világ legnagyobb bútor-kiskereskedőjének címét birtokló IKEA ne kínálna megoldást, most pedig már azok is örülhetnek, akiknek egy éjjeli lámpába oltott Bluetooth-hangszóróra fájt a foguk.

A hazánkba is megérkező VAPPEBY ugyanis pontosan ezt kínálja majd, ráadásul hordozható formában, így akár az erdőben is bulizhatunk egyet az odasereglő rovarok társaságában.

Hirdetés

Az IKEA BT-hangszóró kínálatának legújabb tagja beépített LED-izzóval és 360 fokos hangzással kelleti magát, a kedvezőtlen időjárási körülmények elviselésére pedig IP 65-ös, kisnyomású vízsugár elleni védelemmel lett felvértezve.

"Meggyőződésünk, hogy nélkülözhetetlen kelléke lesz erkélyeknek, kerteknek vagy bármilyen térnek, ahol csak szükség lehet rá. Zene és fény együtt teremtenek csodát a barátokkal és családtagokkal töltött mindennapi pillanatokban. Két különböző világítási módjával, hosszú akkumulátor idejével és strapabíró kialakításával készen áll arra, hogy megfelelő hangulatot teremtsen."

- ajánlja a hangszóró-lámpát Stjepan Begic, az IKEA hangeszközökért felelős fejlesztési vezetője. A VAPPEBY nagy attrakciója, hogy a piacon elsőként támogatja a Spotify Tap funkciót, azaz a bekapcsológombja megérintésével is "felébreszthetjük" a streaming szolgáltatást a csatlakoztatott eszközökön. Egyszeri megnyomással a korábban szüneteltetett lejátszást folytathatjuk, az ismételt megnyomással pedig új lejátszási listát mixelhetünk.

A 12 órás üzemidőt ígérő hangszórót kék és szürke színekben szerezhetjük be, valamikor áprilistól. Az IKEA egyelőre nem közölte a VAPPEBY árát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.