Hirdetés

Az új iPad Pro olyan erős lehet, mint a legfrissebb Mac gépek?



|

Egy viszonylag megbízható szivárogtató érdekes információval lepett meg minket az Apple következő táblagépe kapcsán.

Hirdetés

Várhatóan az Apple idén sem hagy minket vadonatúj készülékek nélkül, így nagyon is elképzelhetőnek tűnik, hogy valamikor a közeljövőben bemutatkozik a 2021-es iPad Pro, ami kapcsán egyébként már korábban is felröppentek bizonyos pletykák. Nemrég pedig egy olyan illető hozott egy friss információmorzsát, aki a különböző, Apple-vel kapcsolatos szivárgásokkal foglalkozik, és eddig egészen megbízhatónak bizonyult.

Ez a valaki nem más, mint Mark Gurman, aki azt állítja, hogy az idei iPad Pro egy vadonatúj proceszorral érkezik, ami egy szinten van az Apple legújabb Mac masináiban lévő M1 chippel.

Hirdetés

Ha valóban ez a helyzet, akkor az almás cég friss táblagépébe kerülő chipset még az iPhone 12-esek esetében használt A14 Bionicnál is jobb lehet. Gurman továbbá szintén megerősített egy korábbi pletykát, miszerint a 2021-es iPad Pro nagyobb modelljének mini-LED kijelzője lesz.

A friss széria pedig elméletileg nemcsak erejében lesz jobb elődjénél, de 5G képes lesz, illetve a kamerák is javulnak, a bejelentés pedig valamikor az elkövetkezendő hónapokban lesz esedékes.

A szivárogtató hozott még egyéb finomságokat is az Apple későbbi terveire vonatkozóan, mivel szerinte még idén érkezik egy vékonyabb, belépőszintű iPad, az iPhone 13-asok képernyői pedig beépített ujjlenyomat-érzékelővel érkezhetnek. Gurman úgy véli, hogy az új mobilok jobb kamerával és chipekkel érkeznek, mint elődjeik, ám megjelenés terén nagy lesz a hasonlóság. Az iPhone 13 széria bejelentésével nagyjából egy időben pedig friss Apple Watchok bemutatására is számíthatunk. Sőt, ha hihetünk a szivárogtatónak, akkor 2022-ben még a kevert valósággal is foglalkozik majd egy picit az Apple, és érkezhet ennek kapcsán VR- és AR-headset.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.