Hirdetés

Bejárta az internetet a Sárkányok háza vírusvideója, a Google képtelen volt megállni, hogy ne reagáljon



|

Minden azzal kezdődött, hogy Olivia Cooke és Emma D'Arcy koktélokról beszélgettek.

Hirdetés

Hatalmas siker a Sárkányok háza, a Trónok harca előzménysorozata, amely George R. R. Martin Tűz és vér című könyvére támaszkodik. Az első évad augusztusban indult, holnap pedig végre az utolsó, 10 epizódot is megnézhetjük, mielőtt szünetet tartana a sorozat a második etap kezdetéig. A tűz és jég dala könyvciklus szerzője időközben megnyugtatta a rajongókat a széria hosszával kapcsolatban, azt mondta, még nagyon messze van a Sárkányok háza vége.

Hirdetés

Különös, hogy a zajos siker dacára az HBO mégsem szervez túl sok interjút a színészeket, hogy népszerűsítsék a produkciót, így pedig a vártnál kevesebb színfalak mögötti információhoz jutunk hozzá. Nem csoda tehát, hogy amikor van valami érdekes adalék, akár csak a színészekkel kapcsolatban, arra azonnal ráharap az internet.

Nemrégiben például a főszereplők, a Rhaenyra Targaryent alakító Emma D'Arcy, valamint az Alicent Hightowert megformáló Olivia Cooke beszélgetett a kamerák előtt, többek között a koktélokról, a szóban forgó felvétel pedig elképesztően nagyot megy a TikTokon (platform üzemeltetőinek egyébként komoly vádra kell felelniük). A  vírusvideó terjedését pedig a Google sem hagyhatta figyelmen kívül.

A keresőfelülettől már megszokhattuk, hogy jelentős sportesemények, történelmi évfordulók, vagy egyéb globális történésekre reagál valamilyen easter eggel, most a két színésznő felkapott beszélgetésére csapott le. Próbáljátok ki, kattintsatok Olivia Cooke, vagy Emma D'Arcy nevére.

Ha ennyi nem volt elég, ebben a videóban jobban is megismerhetitek a színésznőket:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.