Hirdetés

Bemutatkoztak a Samsung új tévéi



|

Három sorozattal támadnak a koreaiak.

Hirdetés

Aki manapság új tévét vesz, az jó eséllyel valamelyik koreai gyártónál költi el a pénzét, így minden évben komoly várakozás kíséri, hogy milyen újdonságokkal rukkol elő az LG és a Samsung.

A januárban tartott CES 2022-n mindkét cég látványos bemutatókkal igyekezett egymás fölé kerekedni, a tavasz beköszöntével pedig végre ráfordultunk az idei újdonságok megjelenésére. A Samsung nemrég hivatalosan is bemutatta a 2022-es modelljeit, 3 termékcsaláddal csábítva a vásárlókat.

A prímet a Neo QLED 8K prémium csúcskészülékek viszik, melyek kapcsán "kifinomult színmegjelenítést, kontrasztokat és lenyűgöző képminőséget" ígér a vállalat. A csúcstévék lelke a mesterséges intelligencia alapú 8K Neural Quantum processzor, a megjelenítésről a miniLED technológia gondoskodik, 14 bites mélységgel vezérelhető fényerővel és tükröződésmentes réteggel. A Samsung nagyon büszke az Infinity One fantázianevű kialakításra is, melynek révén 15,2-18,1 mm vékony, rozsdamentes acél bevonatú paneleket kapunk.

Hirdetés

Ami a hangzást illeti, a készülékekben 90W-os, 6.2.4-csatornás hangszórók teljesítenek szolgálatot, de a széria történetében először már van Smart ZV-to Soundbar Dolby Atmos csatlakozó is. A 2022-es Samsung Neo QLED 8K készülékek Magyarországra három sorozatban, QN900, QN800 és QN700, valamint négy különböző, 55-, 65-, 75- és 85 colos méretben érkeznek 2022. április 10-től.

A gyártó csak "Lifestyle" kategóriának hívja két dizájner modelljét, a festményekre emlékeztető kialakítású The Frame-et, és a lábakon álló, üres vásznat formázó The Serifet. Mindkét készülék matt QLED (LCD), 4K/120 Hz-es kijelzőt kapott, a The Frame-re pedig már több mint 1600 festményt tölthetünk le az Art Store felületéről.

A vásárlók ráadásul most az eddigi 1 hónap helyett két hónapon keresztül férhetnek hozzá díjmentesen az áruház teljes kínálatához. A The Frame 2022 Magyarországon 32-, 43-, 50-, 55-, 65-, 75- és 85 colos méretekben lesz elérhető, várhatóan áprilisától, míg a The Serif 43-, 50-, 55- és 65 colos méretben érkezik, az ígéretek szerint szintén áprilisban.

A fentieknél többekhez szólnak a Samsung OLED (S95B) készülékek, melyekben a 4K Neural Quantum processzor teljesít szolgálatot. A repertoár részét képezi míg az elmaradhatatlan Tizen operációs rendszer, a Dolby Atmos-támogatással felvértezett Q-Symphony, valamint az Object Trackig Soundnak hívott többirányú hangzás is.

A csúcstévékben is alkalmazott CPU-technológiának köszönhetően a Samsung nagyobb fényerőt és élethűbb színeket ígér, de ezt csak valamikor az év második felétől élvezheti a közönség, pontosabb megjelenési dátumot sajnos nem kaptunk. A Samsung S95B két, 55- és 65 colos méretben érkezik.

Az új készüléket már a Samsung hazai weboldalán is megtekintheted.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.