Hirdetés

Búcsúzik az iOS-től a Microsoft Swiftkey



|

A Microsoft SwiftKey hamarosan elérhetetlenné válik az Apple eszközein.

Hirdetés

Sok éve már, hogy az Apple engedélyezte a harmadik féltől származó billentyűzeteket használatát az iPhone-on és az iPaden, a nagy felhajtás azonban hamar alábbhagyott, a legtöbb továbbra is a gyári billentyűzetet használja, aminek részben biztosan az is az oka, hogy ugyan a letöltött alkalmazások beállítása könnyű volt, azok sosem illeszkedtek annyira az iOS-be, mint a gyári megoldás. Az egyik legnépszerűbb ilyen app, a SwiftKey hamarosan kivonul az Apple eszközeiről.

A Microsoft alkalmazása, a SwiftKey iPad és iPhone mellett Androidon is elérhető, utóbbi platformon pedig meg is marad. Az iOS-es verzió megszűnését a Microsoft nemrég jelentette be, ez azonban nem érkezett nagy meglepetésként, hiszen erre a platformra már több, mint egy éve nem érkezett frissítés.

Hirdetés

Chris Wolfe, a SwiftKey termékmenedzsment igazgató elmondta, az alkalmazás október ötödikén kivonul az App Store kínálatából, addig azonban mindenkinek van még lehetősége leszedni, ha kísérletezni támadna kedve. Azzal kapcsolatban, hogy mi áll a végleges döntés mögött, nem árultak el részleteket.

A bejelentésben kitértek az aktív felhasználókra is, leírták, hogy a SwiftKey továbbra is működik majd a felhasználóknak, mindaddig, amíg le nem törlik az appot, vagy új eszközre nem váltanak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.