Hirdetés

Drágul a SkyShowtime, de nem kell többet fizetned, ha eltűröd a reklámokat



|

Hamarosan 40%-kal emelkedik a havi előfizetés ára, de jön a reklámokkal dúsított SkyShowtime csomag.

Hirdetés

2023-ban rajtolt el itthon is a SkyShowtime, a többek közt a Universal és a Paramount tartalmait is kínáló platform pedig rengeteg izgalmas filmet és sorozatot tartogat a nézők számára. Ebbe a cikkbe már összegyűjtöttük azokat, amiket szerintünk mindenképp érdemes megnézni, márciusban pedig érkezik többek közt az Oppenheimer is. Még pont azelőtt, hogy átalakulna a platform előfizetési modellje.

A vállalat most jelentette be, hogy április 23-tól kettébontják a jelenlegi standard előfizetést, nemcsak nálunk, hanem az összes piacon, vagyis egyszerre több mint 20 országban. Ettől kezdve a "Standard előfizetés reklámokkal" néven futó csomag havi 1999 forintért lesz elérhető a nézők számára, míg a reklámmentes "Standard Plusz" csomagért havi 2799 forintot kell fizetni. 

Hirdetés

Természetesen ha valaki hosszabb időre elköteleződik a platform mellett, az kedvezményes áron fizethet elő:

  • Standard előfizetési csomag (2024. április 22-ig) = 1999 Ft
  • Standard Plusz előfizetés (2024. április 23-tól) = 2799 Ft
  • Standard előfizetés reklámokkal csomag (2024. április 23-tól) = 1999 Ft
  • Standard előfizetés reklámokkal éves előfizetés (2024. április 23-tól) = 15 990 Ft
  • Standard Plusz éves előfizetés (2024. április 23-tól) = 22 399 Ft

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.