Hirdetés

Egy unalmas klón lesz az LG G7?



|

A szivárgások alapján az Apple iPhone X-et vették mintaként az LG mérnökei.

Hirdetés

Nem titok, hogy az LG korábban elkaszálta az LG G7-es zászlóshajóját, és a tervezést teljesen az alapoktól kezdte újra. Ez volt az egyik oka annak, hogy az idei MWC-n nem mutatkozott be az újdonság (csak néhány prototípus volt látható az iparági partnereknek fenntartott részlegen). 

Hirdetés

A TechnoBuffalo információi és képei ismét megerősítik a korábban látottakat, vagyis úgy néz ki, hogy a jelenlegi G7 alapvetően az Apple iPhone X mintájára készül. 

Ilyen készülék tonnaszám érkezik majd a piacra az idén, elvégre a divat a kijelzőbe belógó szenzorsáv lesz. A Judy prototípusról kiszivárgott renderelt képek is ezt mutatják, ezúttal az LG dizájnnyelvén. 

Természetesen az előlap és a kijelző aránya tovább növelhető a felső kivágásokkal, ugyanakkor sokan vitatják, hogy ez a mindennapok során mennyire hasznos. Érdemes megjegyezni, hogy a kijelző aránya a Galaxy S9-nél nagyobb, mint az iPhone X-nél - belógó szenzorsáv azonban nincs a Samsung zászlóshajóin. 

Az LG persze megkülönböztető jegyként vethetné be ezt a szenzorsávot, ezzel pedig elkülönülne a Samsungtól. Könnyű dolga azért nem lesz, hiszen minden kínai gyártó az Apple-t másolja, de ilyen dizájnra szavazott az ASUS, és ezt választja a Huawei a P20-as szériánál, valamint a OnePlus a OnePlus 6-nál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.