Hirdetés

Egyelőre el kell felejtened a Surface Phone-t



|

A zsebméretű Surface projektje nem állt le végleg, azonban nem túl valószínű, hogy a közeljövőben bemutatkozna a Surface Phone.

Hirdetés

A Microsoft legutóbbi nagy bemutatója nem lett olyan izgalmas, mint azt sokan remélték. Azért a Windows 10 októberi nagy frissítése elindult, megérkezett a Surface Pro 6 frissített belsővel, erősebb lett a Surface Laptop 2, van új Surface fejhallgató, illetve a Surface Studio 2 is sokat fejlődött

Hirdetés

Nem túl meglepő módon a Surface Phone ezúttal sem mutatkozott be. De még csak egy rejtélyes Andromeda eszközről sem volt szó. A Microsoft persze nem hagyja el a mobilpiacot, sőt, az Android lett a legjobb barátja. Panos Panay azért utalt a zsebméretű Surface projektjére is. 

A Surface Phone fejlesztése régóta tart, az utóbbi időben Andromeda kódnéven. Megjelenési tervek azonban továbbra sincsenek, inkább csak egy általános vízió a projekt, mintsem koncepció vagy tényleges termék. Emiatt hagyományos okostelefon formájában eleve nem is valószínű, hogy valaha megjelenne. 

Panay szerint az ötleten rengeteget kell még alakítani és finomítani. A Microsoft a jövőben is újabb formákkal kísérletezik majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.