Hirdetés

Elindult a Huawei androidos bétaprogramja



|

Indul az Android 9 Pie tesztje a Huawei készülékeken: az első modellek már szeptemberben megkapják az új rendszert.

Hirdetés

A Huawei a szokásosnál hamarabb szeretné kiadni az Android 9 Pie rendszert az okostelefonjaira, ehhez persze azért tesztekre is szükség van. A kínai gyártó terveit nemrég összefoglaltuk, de a lényeg az, hogy a mindjárt kezdődő IFA kiállításon mutatja be az EMUI 9.0 kezelőfelületet és a Kirin 980-as csúcslapkát. Valamint a Mate 20 Lite okostelefont

Hirdetés

Az ígéretek szerint szeptemberben a P20, P20 Pro és P20 Lite már meg is kapják az Android 9 Pie-t és az EMUI 9.0-t, majd egy hónappal később már a Mate 10, a Mate 10 Pro és a Mate 10 Lite is frissülnek. 

Eközben az Android 9 Pie bétaprogramja elindult, és jelenleg az alábbi készülékekre terjed ki: Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Porsche Design, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate RS Porsche Design, Huawei P20, Huawei P20 Pro, Honor 10, Honor V10, Honor Play.

A bétában mindössze 1500 fő vehet részt, kizárólag Kínából. Aggodalomra persze nincs ok, hiszen elvileg a jövő hónaptól sorban érkeznek a frissítések, a csúcsmodellek után remélhetőleg a többi Huawei és Honor készülékre is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.