Hirdetés

Elképesztő kamerákkal támadhat a Sony Xperia XZ4



|

52 megapixeles fő szenzort kaphat az Xperia XZ4 csúcskészülék tripla lencsés hátlapi kamerarendszere. Az előlap is látványos lesz.

Hirdetés

Manapság a legtöbb csúcsmobil dupla vagy inkább tripla hátlapi kamerát kínál. A Sony sokáig ragaszkodott az egyetlen hátlapi kamerához, de ez a februárban érkező Xperia XZ4 készülékkel megváltozik. 

Hirdetés

Eddig nem sokat lehetett tudni az Xperia XZ4 tripla kamerájáról, most azonban részletes adatok szivárogtak ki

Úgy néz ki, hogy az Xperia XZ4 fő szenzora 52 megapixeles lesz. A Huaweihez hasonlóan a Sony is több képpontot egyesít majd egybe, vagyis a felbontás nagyjából 10 megapixeles lehet, azonban a minőség sokkal jobb lehet, mint egy 10 megapixeles szenzornál. A szóban forgó alkatrész f/1.6-os rekeszértékkel dolgozik, vagyis elvileg kevés fény mellett is jól teljesít. 

Az elsődleges kamerát egy telefotós lencse kíséri majd. Ez optikai zoomot kínál, 16 megapixeles felbontással és f/2.6-os rekeszértékkel. A tippek szerint kevés fény mellett ezzel gondok lehetnek. A harmadik kamera nem ultraszéles, hanem egy 0,3 megapixeles ToF szenzor. Ennek a 3D-s mélységérzékeléshez van köze, és az AR-tartalmak mellett a jobb portréfotózást segítheti. 

Látványos lesz továbbá az előlap is: 6,5 hüvelykes, 21:9 képarányú kijelzőt kapunk majd. Ez alatt Snapdragon 855 csúcslapka, 6 GB RAM, 128 GB tárhely kap helyet, és persze IP68-as minősítés is lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.