Hirdetés

Elloptak egy teherautónyi Nvidia RTX 3000-es kártyát az Egyesült Államokban



|

Egy San Franciscóból Dél-Kaliforniába tartó teherautó szállítmányát szerezték meg.

Hirdetés

Nem biztos, hogy pontosan úgy történt a rablás, ahogy a Halálos iramban egyik jelenetében (az ugye egyébként nem is jött össze), de az EVGA fórumán arról számolt be a cég termékmenedzsere, hogy valakik október 29-én kiraboltak egy EVGA GeForce RTX 30-as videokártyákkal teli teherautót, ami San Franciscóból a cég Dél-Kaliforniában található elosztóközpontjába tartott. A kártyák ajánlott fogyasztói ára 329,99 és 1959,99 dollár közötti, a rablók így a széria minden tagjából zsákmányolhattak.

Hirdetés

Az EVGA felhívja a figyelmet arra, hogy lopott áruk átvétele illegális, illetve óvatosságra int a másodkézből történő vásárlás kapcsán. Pontosan tudják, mely kártyák érintettek, így szériaszám alapján megtagadhatják a garanciális javítást. A fogyasztók a hivatalos oldalon ellenőrizhetik, hogy az általuk vásárolt kártya ebből a szállítmányból származik-e.

Nem tudni, az ünnepekhez közeledve kielégítő lesz-e a készlet, és ha igen, az árak is közelítenek-e a kártyák tényleges értékéhez. Javasolt megbízható viszonteladóknál vásárolni, úgy biztos, hogy nem veszik el a garancia - az EVGA-nál ez kiemelten fontos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.