Hirdetés

Élőképen a Samsung Galaxy S10+



|

Előkerült az első élőkép, amelyen elvileg a dupla szelfikamerával rendelkező, fúrt kijelzős Galaxy S10+ látható.

Hirdetés

A Samsungnak idén sem sikerült teljes titokban tartania a Galaxy S10 széria részleteit, eddig azonban renderelt sajtófotók vagy prototípusok, élőképek nem kerültek elő (egyet leszámítva), ami igen nagy dolognak mondható, ha figyelembe vesszük, hogy az év egyik legvártabb zászlóshajója ez, ami gyakorlatilag egy hónap múlva már be is mutatkozik. A dizájnról és a specifikációkról persze már szinte mindent tudunk

Hirdetés

A Redditen nemrég azonban felbukkant egy élőkép, amelyen állítólag a Galaxy S10+ kiadás előtti verziója látható. Sajnos a részletek nem igazán látszanak, illetve a képminőség is borzalmas. Az előlapon látható, kapszula alakú kivágás azonban utal rá, hogy tényleg a dupla szelfikamerás, fúrt kijelzős Galaxy S10+ van a képen. A látottak passzolnak az eddigi szivárgásokhoz is. 

A tippek szerint a Samsung egyik dolgozója készítette a fotót, akit értelemszerűen meg is büntetnek ezért. A készüléket pedig nem lett volna szabad nyilvános helyen használják, ilyen kevés álcával pedig főleg nem. 

Egy reddites felhasználónak állítólag a birtokában is van egy ilyen kiadás előtti modell. Az elmondása szerint nagyon hasonlít a készülék a Galaxy Note 9-re, de annál könnyebb, pedig ugyanakkora. A One UI pedig elképesztően gyors. Az arcfelismerés javult, a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó pedig tényleg ultrahangos lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.