Hirdetés

Elsőosztályú csajozógép ez a mesterséges intelligencia, és ingyen használható



|

Nem erre lett kitalálva, de csajozni is kiválóan lehet a ChatGPT-vel.

Hirdetés

Nemrégiben mindenki számára elérhető lett az OpenAI legutóbbi projektje, a ChatGPT, ami egy új korszakot nyitott a közösségi médiás tartalomgyártásban. Elképesztően sokan posztolnak képernyőfotókat és videókat arról, hogy milyen beszélgetéseket folytatnak a mesterséges intelligenciával, a TikTokon pedig hamar rájöttek arra is, hogyan lehet hasznossá tenni az MI-t:

a ChatGPT tökéletes arra, hogy beindítson egy beszélgetést a Tinderen.

Hirdetés

Abban semmi meglepő nincs, hogy az ismerkedni vágyók mindenféle külsős segítséget is igénybe vesznek azért, hogy sikeresebbek legyenek, a ChatGPT alkalmazása azonban a korábbi próbálkozásokkal ellentétben tényleg hasznosnak tűnik, hiszen elképesztően kreatív.

Tényekért, és az élet nagy kérdéseinek válaszaiért nem érdemes hozzá fordulni, csajozásban azonban elképesztően jó. Egy TikTok tartalomgyártó például egy 183 centis lánnyal beszélgetett, majd megkérte az MI-t, hogy írjon egy szerelmes verset, amiben a 183 centis fát mászik meg, ami egy lányt szimbolizál. Az eredmény valami egészen félelmetes, több versszakos mű, a randi pedig ezek után természetesen össze is jött ekoastoic számára.

Az internetet ellepték az ehhez hasonló próbálkozások, ahol a ChatGPT lenyűgöző nyitómondatokat, verseket, vagy tényleg releváns, nem megúszós kérdéseket fogalmaz meg, akár egy szűk érdeklődési kör alapján. Ez lenne a randizás jövője? Sokak szerint egészen biztosan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.