Hirdetés

Hamarosan IT a karácsony!



|

Közeleg a karácsony és ezzel együtt az ajándékvásárlás időszaka is. Sokan erre az ünnepre terveznek nagyobb értékű ajándékokat beszerezni, hiszen ilyenkor az üzletek számos akcióval készülnek. Ha ti is épp most nézelődtök, segítünk!

Hirdetés

Manapság a legtöbb ajándék a számítástechnikai kütyük tárházából kerül ki. Nem meglepő, hiszen legyen barát, barátnő, szülő vagy gyermek, biztosan találunk olyan kiegészítőt, aminek mindenki örülne. Íme az Euronics tippjei azoknak, akik informatikai cuccokat keresnek a fa alá!

Hirdetés

Van hang, nincs hang

Ha nem szeretnénk nagy dobra verni az ajándékvásárlást és horribilis összegeket elkölteni, válasszunk olyan kiegészítőt, amellyel növelhetjük a számítógépezés és otthoni szórakozás élményét. Ha például tudjuk, hogy a szüleink szívesen néznek filmeket az asztali gépen vagy a laptopon, esetleg így hallgatnak zenét, és sokszor mérgelődnek a hang miatt, válasszunk egy jó minőségű hangfalat vagy egy szuper fejhallgatót.  Az újabb típusokkal akár vezeték nélkül is kényelmesen élvezhetik a kiváló hangminőséget.

Kényelem a gép előtt

Ki akarja, hogy miután fájö könyökkel vagy csuklóval hazamegy a munkából, otthon kényelmesen kapcsolódhasson ki, vagy rekordot döntsön kedvenc játékában? Akár a számítógép előtt dolgozó családtagjainkat, akár a gamer ismerőseinket szeretnénk meglepni valami tuti kiegészítővel, szerencsére nem kell túl sokat agyalnunk. Válasszunk ergonomikus egeret vagy billentyűzetet! Ma már számos olyan változat van a piacon, amely amellett, hogy kényelmes, a különböző színű LED-es háttérvilágításnak köszönhetően még irtó menő is. Így nem csak az élményt növelhetjük, de az egészségüket is megóvhatjuk. 

Játék mindenekfelett

Ha pedig egy igazi nagyágyúval szeretnénk előállni az ünnepekkor, vegyünk egy játékkonzolt, csomagoljuk díszpapírba, rejtsük a fa alá, és figyeljük a hatást! Ezek a készülékek kimondottan játékra lettek fejlesztve, így akár egyedül, akár a családdal vagy a haverokkal is kiváló szórakozást nyújtanak. A manapság kapható PS4 és Xbox One konzolok tűéles és élethű grafikai megjelenítésre, egyes kiegészítők pedig mozgásérzékelésre is képesek, így új szintre emelik a játékélményt. Azt pedig említenünk sem kell, hogy a már meglévő konzol mellé hányféle tematikus e-sport, RPG és platformjáték közül válogathatunk. A határ a csillagos ég! Ha pedig biztosra akarunk menni, akkor egy új kontrollerrel soha nem lehet mellé lőni.

Ha szeretnéd még ebben a hónapban beszerezni a legmenőbb gamer kütyüket,  keresd fel novemberben az Euronics üzleteket vagy a webáruházat, hiszen a Black Friday keretein belül számos akcióval készülnek számodra!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.