Hirdetés

Ezek a mobilos Windows utolsó harcosai



|

A platform mellett kitartó felhasználók kedvence a Microsoft Lumia 535, a Lumia 640 és a Lumia 520.

Hirdetés

Az AdDuplex nem csak napi több mint 30 millió hirdetést tesz közzé, hanem a mobilos Windowsra fejlesztőknek is segít reklámozni az appjaikat. Mindennek hála kiváló statisztikákkal tud szolgálni a platformról. 

Hirdetés

A cég adatai alapján a mobilos Windows világában elképesztő, 73,8 százalékos részesedése van még mindig a Windows Phone 8.1-nek. A Windows 10 Mobile csak a mezőny 20,9 százalékát teszi ki, a Windows Phone 8 most 7,1, a Windows Phone 7.x 1,2 százalékon áll. 

Az elemzők által rég halottnak nyilvánított platform mellett kitartó felhasználók kedvence a Microsoft Lumia 535, ezt összesen 13 százalék használja. 10,2 százalékkal a második legkedveltebb a Lumia 640, a Lumia 520 pedig 7,8 százalékon áll - ezek a platform utolsó "harcosai". 

Július 11-én a Windows Phone támogatása teljes mértékben megszűnt, vagyis sem biztonsági frissítést, sem gyorsjavítást vagy ingyenes támogatást nem kapnak már a felhasználók. 

További érdekesség, hogy a 10 legnépszerűbb windowsos okostelefon egyike sem kapja meg a Windows 10 őszi alkotói frissítését. Minden bizonnyal ez a megmaradt felhasználókat is arra ösztönzi, hogy szépen lassan, de Androidra vagy iOS-re váltsanak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.