Hirdetés

Ezek a Samsung okostelefonok frissülhetnek júliusban



|

A középkategóriás modelleken a sor: újabb Samsung készülékekre jut el az Android Oreo.

Hirdetés

A Samsung rég kiadta már az Android Oreo rendszer frissítését a korábbi zászlóshajóira, sőt, mostanra a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge modellek is megkapták már a csomagot. Természetesen még mindig akadnak azért olyan modellek, amelyekre nem jutott el a frissítés. Aggodalomra semmi ok, a jelek szerint a középkategóriás készülékek következnek. 

Hirdetés

A Samsung törökországi leányvállalata szokás szerint ismét árulkodott a frissítésekről, és közzétett egy listát azokról az eszközökről, amelyekre hamarosan Android Oreo érkezik. Már a következő hónapban. 

A lista alapján a 2017-es Galaxy A3, Galaxy A5 és Galaxy A7 modellekre is eljut az Android Oreo, már július 6-án. Ezután a Galaxy J3 (SM-J330F), a Galaxy J5 Pro és a Galaxy J7 Pro frissülnek, július 13-án. 

Bár ez az információ a török piacra vonatkozik, értelemszerűen a csomagok megjelenése után a frissítések lassan további területekre is eljutnak majd (várhatóan néhány héten belül). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.