Hirdetés

Ezeket a remek iOS-es appokat sem találod meg Androidon



|

Mutatunk még néhány kiválóságot az iOS-exkluzív alkalmazások közül (ezután pedig említést teszünk az androidos alternatívákról is).

Hirdetés

Nemrég mutattunk néhány remek appot, amelyek egyelőre (vagy talán örökké) kizárólag az Apple iOS platformjára érhetőek el. Zárójelben természetesen az alkalmazások androidos alternatíváira is kitértünk. Mivel a szoftveres exkluzivitás ennyi év elteltével is téma maradt, ezért folytatjuk a legutóbb megkezdett listát. Következzen még néhány kiválóság, ami csak iOS-re tölthető. 

Hirdetés

Spark

Mindenkinek van egy kedvenc levelezőkliense, amelyről egyszerűen nem lehet lebeszélni. Van viszont egy olyan, amit az androidosok nem élvezhetnek. Az ingyenes Spark egy nagyszerű levelezőkliens, de csak iOS-re tölthető. Nagyszerű funkciókkal és remek integrációkkal van tele, amelyeknek bármelyik androidos felhasználó örülne. Állítólag az idei évben a robotos platformra is megjelenhet. 

Androidos alternatívák: Inbox by Gmail, Microsoft Outlook

Enlight

A Google Play Áruház dugig van képszerkesztőkkel, azonban alig van olyan, ami felérne a kizárólag iOS-en használható Enlight apphoz. Az unalmas műveletből mindennapos örömet varázsol a program, amely nem csak nagyszerű és díjnyertes kezelőfelülettel rendelkezik, de hatalmas tudással és rengeteg extrával is. 

Androidos alternatívák: VSCOSnapseed, Adobe Photoshop Fix, Adobe Photoshop Mix

RNI Films

Az analóg fotózás szerelmeseinek igazi gyöngyszem ez az app, amely ebből sejthető módon nem szokványosan ereszti rá a képeinkre a szűrőket. Az előre beállított szűrők mind passzolnak egy filmstílushoz, vagyis a Kodak Portra, a Fuji Superia vagy az Agfacolor hatásait könnyedén elérhetjük a digitális fotóknál is. 

Androidos alternatívák: Afterlight, VSCO

Halide

Nagyszerű kameraalkalmazás, amely bár nem lő jobb képeket, mint az iPhone-ok gyári szoftvere, de egyszerűbbé teheti a munkát a nagyszerű kezelőfelületével. Minden fontos vezérlőelem kéznél van, lehetőség van RAW képek készítésére, illetve számos dolgot manuálisan is állíthatunk. Természetesen minden gyárilag adott funkciót támogat a Halide is. Az iPhone X-re is tökéletesen optimalizálták. 

Androidos alternatívák: FV5, Open Camera

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.