Hirdetés

Ezekkel a jelentős változásokkal érkezhet az iPhone 14-család



|

Újabb értesülések láttak napvilágot az ősszel érkező iPhone-okról, több korábbi pletykát is megerősítve.

Hirdetés

Az ősszel bemutatott iPhone 13-sorozattal az Apple a könnyebb utat választotta, hiszen a 2021-es modellcsalád csak kisebb, burkolat alatti változtatásokat hozott a teljesen új dizájnnal színre lépett iPhone 12-szériához képest.

Ezért aztán sokan számítanak rá, hogy az idei felhozatal már nagyobb izgalmakat tartogat, amit félreérthetetlenül jelez, hogy egymást érik a pletykák az iPhone 14 kapcsán.

Az elmúlt hetekben mi is beszámoltunk róla, , hogy a 2022-es iPhone-ok belógó szenzorsziget nélkül és több memóriával érkezhetnek, nemrég pedig egy megbízható elemző jelentette, hogy az új modellek közül csak a drágább Pro-verziók kaphatják meg az Apple idei processzorát.

Hirdetés

A 9to5Mac meg nem nevezett forrásokra hivatkozva most egy csokor új értesülést közölt, melyek nagyrészt átfedésben vannak a korábbi szóbeszédekkel:

  • Ahogy azt már többen megírták, valóban eltűnik az 5,4 hüvelykes iPhone mini, helyette két 6,1 és két 6,7 hüvelykes mobilt kapunk, normál és Pro kivitelekben.
  • Az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max viszont "magasabb" kijelzővel érkezhetnek, hogy alkalmasak legyenek a belógó szenzorsziget helyére lépő, dupla kivágásos (hangszóró + kamera/Face ID) elrendezés befogadására.
  • Valóban csak a Pro és a Pro Max kapja meg a legújabb Apple SoC-t, a két alapmodell továbbra is a 2021-es A15 Bionicet, vagy annak fejlesztett verzióját használja majd.
  • Az összes készülékbe 6GB memória kerül, ami az alapmodellek esetében 2GB-os előrelépés az iPhone 13-hoz és a 13 minihez képest, míg a Pro-szériánál nem jelent változást.
  • Az Apple továbbra is dolgozik az iPhone 13 kapcsán is emlegetett műholdas funkciókon, így ez akár az iPhone 14-ben is debütálhat. A cupertinóiak állítólag már prototípusokat tesztelnek, melyek műholdas kapcsolaton keresztül képesek SMS-t küldeni. A fejlesztés "Stewie" kódnéven fut.

Ahogy minden ilyen hírnél, most sem árt megjegyezni, hogy pletykákról beszélünk, ezért nem javasolt készpénznek venni az információkat. A felsorolásból egyébként az iPhone mini kivezetése tűnik a legvalószínűbbnek, erről ugyanis tavaly óta már több különböző jelentés is napvilágot látott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.