Hirdetés

Ezért záródik befelé a Samsung Galaxy Fold



|

A Samsung egyik vezetője személyesen magyarázta el, hogy miért befelé záródik össze a Samsung összehajtható okostelefonja.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Fold okostelefonra egy darabig még várnunk kell. Ezt már tudtuk, a The Verge jelentéséből azonban kiderült, hogy később sem lesz mindenhol egyszerű beszerezni az összehajtható mobilt. 

Hirdetés

Kate Beaumont, a brit Samsung egyik igazgatója nemrég elárulta, hogy a Galaxy Fold kapcsán áprilisban újabb sajtóeseményt tart a Samsung. Néhány héttel a tervezett április 26-i megjelenés előtt. 

Elárulta továbbá azt is, hogy a startkor kevesebb Galaxy Fold lesz a boltok polcain, mint amennyi Galaxy S10 készülék március 8-án várja majd a vásárlókat. Az összehajtható mobilt szuperprémium készüléknek nevezte, majd hozzátette, hogy annak megvásárlása nagyon személyes élmény lesz, és azután is kiemelten foglalkoznak majd a vevőkkel. A további részleteket áprilisban hozzák nyilvánosságra. 

Megtudhattuk továbbá azt is, hogy a Samsung Galaxy Fold azért záródik befelé (szemben a kifelé működő Huawei Mate X mobillal), mert a gyártó rengeteg variációt kipróbált, de ennél a megoldásnál látta a leginkább védettnek a képernyőt. 

A készülék prémium csomagolást kap, illetve ingyen Galaxy Buds fülhallgató is jár majd mellé. 

Ha még több hír és cikk is érdekel a 2019-es Mobile World Congress újdonságairól, kattints!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.