Hirdetés

Ezt tudhatja a Motorola Razr következő generációja



|

Az idei zászlóshajókkal is versenybe szállhat a Motorola Razr legújabb kiadása, ha igazak ezek a pletykák.

Hirdetés

Minden jel arra mutat, hogy idén még erősebb lesz a felhozatal valamilyen irányban kettéhajtható okostelefonokból, többek között a Honor is bemutatta nemrég a Magic V-t, és a Lenovo égisze alatt működő Motorolánál is megerősítették, hogy idén is kiadnak egy új változatot a Razr termékcsaládban. A kínai közösségi médiában friss pletykák jelentek meg az új hajtogatós mobil lehetséges specifikációiról, amikről reméljük, hogy nem csak vágyálmok.

Hirdetés

A meg nem erősített információk szerint ugyanis a 2022-es Razr is a gyártó aktuális csúcsprocesszorát, a Snapdragon 8 Gen 1-et kapná meg, ami komoly előrelépés lenne az előző kiadásokhoz képest. A pletykák szerint 6, 8, vagy 12 GB memóriával és 128, 256, vagy 512 GB tárhellyel szerelt változatok közül választhatnak majd a jövőbeli vásárlók, ami pedig az operációs rendszert illeti, már a megjelenés napján az Android 12 fut majd a telefonon, ha hihetünk a posztnak.

Emellett a szivárogtató értekezett a kettéhajtható kijelzőről is, ami Full HD+ felbontáson és 120 Hz-es képfrissítéssel üzemel majd szerinte, a szelfikamerának pedig az AMOLED kijelző felső élének közepén egy kis kerek lyukat alakít majd ki a Motorola. Végül a Razr 3 kapcsán azt pletykálják, hogy Kína mellett Európában és Amerikában biztosan megjelenik, illetve NFC- és UWB-képes is lesz, de ezek gyakorlatilag kötelezők egy modern csúcsmobil számára.

Nektek szimpatikus lenne egy ilyen felszereltséggel érkező Razr mobil?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.