Hirdetés

Bensőségesebbé teszi a felhasználók pikáns élményeit egy felnőttfilmes szolgáltató



|

Egy Tor-alapú tüköroldal a megoldás, ahova bejelentkezni és feltölteni sem lehet. Mindent megtesz a cég, hogy rejtve maradjon a látogatók személyazonossága.

Hirdetés

A Pornhub továbbra is az egyik legnépszerűbb a felnőtt tartalmakkal foglalkozó oldalak világában. Az említett cég a magánszféra védelmét szem előtt tartva elindított egy Tor-alapú tüköroldalt, amin senkinek sem kell attól tartania, hogy bárki nyomon követné tevékenységét, és esetleg kiderülne, hogy milyen tematika alapján választ magának néznivalót. Sőt a biztonság kedvéért még a bejelentkezést és a feltöltést is letiltották. 

Hirdetés

A Tor böngésző elrejti használója személyazonosságát és földrajzi helyzetét, a forgalmat pedig három rétegnyi node-on, más országokon irányítja keresztül. Magyarán nem tudják majd beazonosítani a felhasználót. Az ilyen megoldással élő  oldalakat természetesen kizárólag a Tor böngészőn keresztül lehet csak elérni.

Az oldal üzemeltetői egy blogbejegyzésben arról beszéltek, hogy a mostani lépésükkel elsősorban az LGBT-közösség tartalomfogyasztási szokásait védenék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.