Hirdetés

Fontos frissítés előtt áll a YouTube TV



|

Két új izgalmas funkció is készül a YouTube TV-hez.

Hirdetés

Előző hónapban tudtuk meg, hogy a Google TV hamarosan Nest Audio támogatást kap, illetve Fitbit/Wear OS eszközökkel is kompatibilis lesz, továbbá okos otthon integrációt is terveznek a fejlesztők. Most újabb hírek szivárogtak ki a Google főhadiszállásáról, ezúttal a YouTube TV leendő funkcióival kapcsolatban lettünk okosabbak.

A tervben lévő funkciók létezéséről először a Protocol szerzett tudomást. Tőlük tudjuk, hogy a YouTube TV, ami nemrég érte el az 5 milliós előfizetői és tesztelői álomhatárt, hamarosan egy mozaik móddal bővülhet, amiben a nézők akár egyszerre négy adást is egy időben nézhetnek, az alkalmazás ugyanis négy egyenlő részre osztja az eszköz képernyőjét.

Hirdetés

Ugyan a YouTube TV kizárólag az Egyesült Államokban elérhető, a Shorts bevezetése is izgalmas újdonság. A YouTube egyre több felületen támad a rövid videókkal, amikkel egyértelműen a TikToktól szeretné visszacsábítani a nézőket, így elkerülhetetlen volt, hogy a TV-s alkalmazásba is idővel elérhetővé váljanak ezek a videók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.