Hirdetés

Fontos funkciót tilt le a Google a régebbi Chrome böngészőkön



|

Lejárt a türelmi időszak, ideje frissíteni.

Hirdetés

Csaknem 13 év telt el azóta, hogy a Google hivatalosan is kiadta a Chrome első változatát, akkor még a jó öreg Windows XP-re. A keresőóriás webböngészője végül a teljes piacot leuraló sikersztorinak bizonyult, jelenleg pedig már a 95-ös verziójánál tart.

A legtöbb embernél automatikusan települnek az aktuális frissítései, azonban mégis akadhatnak olyanok, akik ilyen-olyan okokból leragadtak a régebbi kiadásoknál. Nekik szól a Google nemrég kiadott figyelmeztetése egy fontos funkció letiltásáról.

Hirdetés

A keresőóriás hivatalos fórumán megosztott poszt szerint ugyanis hamarosan megszűnik a szinkronizálás támogatása a 48-as, vagy az annál régebbi Chrome-kiadásoknál.

A böngésző ezen verziója még 2016-ban jelent meg, így nem valószínű, hogy tömegeket érint a lépés, de azért érdemes lehet tudni róla.

A Chrome sync a Google Chrome 96 stabil kiadásával válik majd elérhetetlenné, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a régi böngészőkben elvégzett változtatások nem fognak megjelenni a többi eszközünkön.   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.