Hirdetés

Galaxy M13 - bemutatkozott a Samsung új olcsó mobilja



|

50 megapixeles kamerával és terebélyes kijelzővel támad a Samsung legújabb belépő szintű ajánlata.

Hirdetés

A csúcskategóriás S- és a hajtogatós Z-széria képviselői kétségtelenül a Samsung legismertebb és legizgalmasabb mobiljai, ám a koreai óriás elsősorban nem ezeknek köszönheti a kínai ostrom ellenére is őrzött piacvezető pozícióját, hanem a szédületes mennyiségben eladott közép- és belépő kategóriás ajánlatainak.

Ezek legolcsóbbjait tömöríti az M, azaz a Millennial-sorozat, amelynek nemrég leleplezték a legfrissebb képviselőjét a Samsung Galaxy M13 képében.

Hirdetés

Az M13 egy 6,6 hüvelyken terpeszkedő, FHD+ felbontású kijelzővel érkezik, a már ismert V-kialakítású szenzorszigettel. A gépházában a Samsung saját fejlesztésű SoC-ja, az Exynos 850 dolgozik 4 GB memóriával támogatva, amelyhez 64 vagy 128 GB-nyi tárhelyet választhatunk. A mobil elsődleges kamerája egy 50 MP-es f/1.8-as szenzor, amit egy 5 MP-es f/2.2-es ultra széles és egy f/2.4-es mélységérzékelő egység támogat, míg az előlapon egy 8 MP-es f/2.2-es képalkotó lövi a szelfiket.

A megfelelő üzemidőről az 5000 mAh-s akkumulátor gondoskodik, extraként pedig jackcsatlakozót és dual-SIM támogatást is kapunk. Jó hír, hogy a Galaxy M13 már az Android 12-t, egész pontosan annak One UI Core 4.1 kezelőfelülettel ellátott variánsát futtatja, ami egy egyszerűbb változata a drágább Samsungokon található One UI 4.1-nek.

Az ujjlenyomat-olvasóval védett mobil zöld, réz és halványkék színekben érkezik, azt viszont sajnos még nem tudni, hogy mennyire lesz olcsó, mivel a Samsung a cikkünk írásáig nem közölte az árat és a megjelenési dátumot sem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.