Hirdetés

Az iPhone SE vevőit csábítaná el a Google Pixel 4a



|

A hírek szerint kétszer akkora tárhellyel várja majd az ártakarékos mobilt kereső vevőket a Google Pixel 4a, mint az Apple iPhone SE.

Hirdetés

Hamarosan érkezik a Google Pixel 4a az ártakarékos mobilok mezőnyébe, ám a vártnál később, most úgy néz ki, hogy talán június elején. Az információk mindeközben szépen szivárognak, korábban például azt is megszellőztették, hogy 399 dollárba kerül majd ez a modell, akárcsak az új Apple iPhone SE. A 9to5Google forrásai szerint azonban mégis inkább alámenne árban az Apple-nek a Google, tárhelyben pedig rálicitálna. 

Hirdetés

Így a Pixel 4a állítólag 349 dollárért 128 GB tárhelyet ad majd, 299 dollárért pedig 64 GB tárhelyet. Az agresszív árazással nagy sikereket érhetne el ez a modell, hiszen az utóbbi évben a Pixel 3a is népszerűnek bizonyult. A sikerre márpedig szüksége lenne a Google-nek, ugyanis a Pixel 4 mobilokból alig 2 milliót tudott eladni azok megjelenése óta, ráadásul a Pixel-csapat két alapembere is otthagyta a céget a bukdácsolás és az állandó hibák miatt. 

A Pixel 4a készülék várhatóan az Android 11 bétáját elindító virtuális rendezvényen, június 3-án debütál majd, Snapdragon 730 chippel, 6 GB RAM-mal, 64/128 GB tárhellyel, 12,2 megapixeles kamerával és 5,8 hüvelykes OLED-kijelzővel.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.