Hirdetés

Ha ilyen telefonod van, akkor hamarosan nem fog menni rajta a WhatsApp



|

Lesz, akin semmi más nem segíthet már, csak a telefoncsere.

Hirdetés

A WABetaInfo nemrég arról számolt be, hogy idén ősztől, egészen ponton 2022. október 24-tól a WhatsApp esetében megszünteti a Meta az iOS 10 és iOS 11 rendszerek támogatását, muszáj lesz az iPhone-unknak iOS 12-t használnia ahhoz, hogy továbbra is működjön rajta az app. 

A váltás igazából olyan szempontból érthető, hogy nem lehet a végtelenségig támogatni a régebbi rendszereket, illetve biztonsági szempontból is fontos, hogy el tudjuk engedni a múlt ezen szeletét, de ez persze elég valószínű, hogy nem fogja vigasztalni azokat, akik nem terveztek a közeljövőben telefoncserét, és továbbra is használni szeretnék a WhatsAppot.

Hirdetés

De egészen pontosan mely készülékek tulajdonosainak főhet most a feje? A friss változtatások értelmében azok érintettek, akiknek 2012-es vagy 2013-as iPhone-juk van. Ilyen az  iPhone 5 és iPhone 5c, amiket nem lehet iOS 12-re frissíteni, így gyakorlatilag csak telefoncserével oldható meg a WhatsApp további használata.

Az iPhone 5s, iPhone 6 és iPhone 6s mobilokon akkor fog működni továbbra is a csevegő alkalmazás, ha az említett határidő, vagyis 2022. október 24. előtt frissítik őket iOS 12-re.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.