Hirdetés

„Hajrá, pereljetek be” - üzente egy cég a Sonynak, teljesen kiszámítható eredménnyel



|

A Dbrand PlayStation 5-ös fedlapokat akart árulni, a Sony ezt nem szerette volna.

Hirdetés

Mióta kiderült, hogy a PlayStation 5 oldaláról könnyen le lehet pattintani az alapvetően fehér színű fedlapokat, többen is megpróbáltak variációkat kínálni, de mindenki meggondolta magát, miután a Sony ügyvédei jelezték, hogy nem rajonganak az ötletért. A Dbrand kicsit későn állt a sorba, de volt olyan merész, hogy "Hajrá, pereljetek be" felkiáltással üzent a gyártónak. 

Aztán hogy, hogy nem, eltűntek a fekete színű fedlapok a kínálatból, az okot nem nehéz kitalálni.

Hirdetés

Természetesen itt is azután jelentkeztek az ügyvédek, hogy előrendelhetővé váltak a Darkplate-ek. A Dbrand biztos volt a dolgában, úgy gondolta, elég lesz, ha a belső részen a PlayStation jellegzetes szimbólumait megváltoztatja. Nem volt elég - a kapott üzenetben szerepelt, hogy a Sony Interactive Entertainment védett dizájnját használták.

A Dbrand azt javasolja a Sonynak, hogy perelje be a Squid Game sorozat készítőit is, illetve a Redditen egy hosszú, nem túl kedves üzenetben azt írták, "behódolnak a terroristák akaratának", valamint zárásként hozzátették: "Végezetül pedig b***átok meg, és külön b***a meg a Sony. Később beszélünk."

Korábban egyébként egy PlateStation 5 nevű cég is próbálkozott, őket névváltoztatásra kérték, illetve törölniük kellett az előrendeléseket, viszont CustomizeMyPlates néven továbbra is működnek, csak a PlayStation védjegyeit nem használják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.