Hirdetés

Hajtogatható telefont jelentett be a OnePlus



|

A cég ígérete szerint a készülék az év második felében érkezik.

Hirdetés

Még februárban írtunk róla, hogy már Európába is megérkezett a OnePlus 11, a cég új zászlóshajója, amely után a folyadékhűtéses OnePlus 11 Concept készüléket is bemutatták. Most azonban a barcelonai, a héten zajló Mobile World Congress 2023 (MWC 2023) során újabb izgalmas fejlesztésről számoltak be.

A cég egyik képviselője ugyanis több évnyi pletyka és szivárogtatás után megerősítette, hogy a OnePlus saját összehajtható okostelefont fejleszt, amely még 2023-ban megjelenhet.

Hirdetés

Sajnos részleteket nem nagyon árultak el, de még a pontos bemutató időpontját sem tisztázták, csak anniyt lehet tudni, hogy valamikor az év második felében rántják le a leplet a hajtogatható telefonról. Korábban az idei év harmadik negyedévére (Q3) lengettek be egy nagyobb bejelentést, így valószínű, hogy valamikor július és szeptember között fogunk többet megtudni a OnePlus újdonságáról. Ugyanebben az időszakban tervezi egyébként bemutatni a Samsung legújabb, Galaxy Z-sorozatos összehajtható készülékeit.

A OnePlus fejlesztéséről annyit árultak el, hogy a márkára jellemző gyorsaságot és gördülékeny felhasználói élményt kínálja majd. Az összehajtható telefont is zászlóshajónak szánják, azaz várhatóan a legizmosabb Qualcomm Snapdragon processzor kerül majd bele. Egy jól értesült forrás szerint pedig a képernyő 2K-felbontású lesz, így valószínűleg a Samsung Galaxy Z Fold formavilágát idézi majd. Ha ez az információ igaz, akkor az is biztos, hogy nem az anyacég Oppo Find N2 nevű készülékét öltöztetik majd át, annak a kijelzője ugyanis nem tud 2K-t.

A 91mobiles.com értesülései szerint egyébként a cég egyből két készülékkel is készül majd az idei évre, amelyeket várhatóan OnePlus V Foldnak és OnePlus V Flipnek hívnak majd

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.