Hirdetés

Hamarosan érkezhet a Harry Potter témájú OnePlus Watch



|

A különleges kiadásra utaló jeleket a OnePlus Health applikációjának legutóbbi frissítése alapján fedezték fel a felhasználók.

Hirdetés

A OnePlus március végén mutatta be legújabb termékcsaládját, a OnePlus 9 szériás telefonokat, amelyekkel egyszerre dobta piacra a kínai gyártó a OnePlus Watch okosórát is.

A hagyományos kiadás mellett az okosóra úgynevezett Cobalt verzióját is bejelentett nemrégiben a vállalat, viszont a készülék kapcsolódó applikációjának frissítése alapján kiderült, hogy egy másik limitált verzió, vagyis a Harry Potter témájú OnePlus Watch is megjelenhet a közeljövőben.

Míg a Cobalt lényege, hogy az okosóra a megerősített váznak és a zafír üvegnek köszönhetően strapabíróbb legyen, a Harry Potter stílusjegyekkel ellátott verzió vélhetően csak a dizájnban hoz változásokat.

Hirdetés

Az Oxygen Updater csapata a OnePlus Health applikáció 2.1.3 sorszámú frissítés elemzése közben bukkant rá az adatsorokra, amelyek a "Harry Potter Limited Edition" kifejezést tartalmazzák, illetve ezek alapján megalkották a kapcsolódó grafikákat. 

A OnePlus hivatalos közleményben egyelőre nem reagált a kiszivárgott információra. Egyes források alapján a Harry Potter stílusú OnePlus Watch  kizárólag az ázsiai piacon lesz elérhető, ahogy a Cobalt verziót is egyelőre csak Kínában tervezi kiadni a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.