Hirdetés

Hasznos új funkcióval bővült a TikTok



|

Többé egyetlen videót sem nyelhet el a folyamatosan bővülő tartalomáradat.

Hirdetés

A TikTok szeptemberben ünnepelte a hetedik születésnapját, egyelőre pedig semmi jele sincs annak, hogy az emberek ráunnának az algoritmus által rájuk ömlesztett rövid videókra. A platform már több mint 1 milliárd embert tudhat a felhasználói között, akik jelentős része feltöltőként is aktív, így könnyű elveszni a bőség zavarában.

Jó példa volt erre a korábban megnézett, majd feledésbe merülő videók esete: ha nem mentettük, vagy nem osztottuk meg az adott tartalmat, a cím ismerete nélkül, pusztán keresőszavak alapján nem volt biztos, hogy később újra a nyomukra tudunk bukkani. Ennek azonban most vége, hála a TikTok új frissítésének.

Hirdetés

Ahogy arra egy közösségi médiás tanácsadó,  Rachel Karten felhívta a figyelmet, immáron lehetőségünk van a korábban látott feltöltések között válogatni. Ehhez előbb be kell írni a nagyítóval elérhető keresősávba a kívánt kifejezést, majd a jobb szélen kiválasztani a "…"-tal jelzett menüt, azon belül pedig a "Szűrők" lehetőséget.

Az itt felugró opciók között már a videók kategóriájára is szűrhetünk, kijelölve, hogy csak a korábban megtekintett anyagokat vegye figyelembe a rendszer, mégpedig függetlenül attól, hogy elmentettük-e őket a kedvenceink közé.

Kifejezetten hasznos funkcióról van tehát szó, amivel többé nem fordulhat elő, hogy nem találsz meg egy korábban látott, emlékezetesnek bizonyuló posztot. A későbbiek során pedig egy másik területen is erősíthet a TikTok beépített keresője, nemrég ugyanis elkezdték tesztelni a közösségi oldalba integrált Google-t is.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.