Hirdetés

Hatalmas kameraszigettel fog érkezni a Huawei P50 Pro



|

A kínai gyártó legújabb készülékéről kiszivárgott egy kép, amelyen már látható az indokolatlanul nagy komponens.

Hirdetés

A mobilpiac egyik legmeghatározóbb szereplője, a Huawei szépen lassan bejelenti P50 szériáját, amiről egyre többet tudhatunk meg, főleg szivárgásoknak köszönhetően. Idén januárban arról hallottunk, hogy a P50 Pro modell várhatóan 135 W-os töltőt fog kapni, illetve vélhetően a gyártó saját fejlesztésű operációs rendszere, a HarmonyOS legfrissebb verziója fut majd a telefonon. Egy új szivárogtatásnak köszönhetően pedig már azt is láthatjuk, milyen kamerát kapott a P50 Pro.

Hirdetés

A Voice által közzétett képeken a dizájn legszembetűnőbb eleme egyértelműen a meglepően nagy méretű kamerasziget. A gyártó hivatalos forrásból még nem erősítette meg, hogy tényleg így fog kinézni a telefon, viszont a Voice szerint jobb, ha felkészülünk a méretes lencsékre.

Hemmerstoffer információi alapján a készülék 6,6 inches, lekerekített élű képernyővel, beépített ujjlenyomat érzékelővel, valamint egy középre igazított előlapi kamerával rendelkezik. A Huawei P50 Pro még 159 x 73 x 8,6 mm nagyságú lesz, viszont a kamera nagysága miatt 10,3 mm vastagságra számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.