Hirdetés

Mindjárt itt vannak az új Nokia okostelefonok



|

Február 23-án rántja le a leplet a legújabb Nokia mobilokról a HMD Global, tehát megelőzik a Mobile World Congress bejelentéscunamiját.

Hirdetés

A HMD Global hivatalosan is elárulta, hogy február 23-án tartja meg a következő nagy sajtóeseményét, közvetlenül a 2020-as MWC startja  (február 24.) előtt. Vajon milyen új Nokia mobilokat hoz magával a gyártó? Sok a szivárgás, és a jelek szerint a csúcsot a Nokia 9.2 PureView képviseli majd, amelybe szerencsére már Snapdragon 865-öt építenek. Középkategóriába is várható néhány érdekesség, de a hírek szerint androidos butamobil és egy újabb ráncfelvarrott retró-készülék is érkezhet.

Hirdetés

Az 5G-s mezőnyben indul majd a Snapdragon 765G-vel szerelt Nokia 8.2, amely üveg hátlappal és 6,2 hüvelykes IPS LCD panellel érkezhet. A hátsó fő kamera 64 megapixeles lehet, három további lencsével, elöl 32 megapixeles szelfikamerával. A készülék ára 459 euró lesz állítólag. Az ártakarékos versenyben harcol majd a Nokia 5.2 is: Snapdragon 632, 6,2 hüvelykes LCD-kijelző, dupla hátsó kamera és 3500 mAh-s akku jellemzi majd, 169 eurós árcédulával. 

A belépőszinten a Nokia 1.3 hozhat újdonságot, de csak 1 GB RAM-mal és 8 GB tárhellyel, valószínűleg Android Go rendszerrel és MediaTek chippel. Emellett bemutatnak egy fitnesz-karpántot, és a legújabb szivárgások szerint jöhet egy olyan telefon is, amely külsőre és árában igazi butamobil, azonban a Nokia 400-on igazi Android fut. Másrészt rebesgetik egy ideje, hogy a HMD Global folytatja azt a szokását is, hogy klasszikus Nokia telefonok alapján készít ráncfelvarrott retró-modelleket, bár arról még semmi pontos nem látott napvilágot, ez a februári bejelentésre érvényes-e, vagy később lehet rá számítani, ahogy azt sem tudni, most melyik régi telefont halássza elő a cég.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.