Hirdetés

Hónapokon belül megérkezhet az új iPhone SE



|

Már négy különböző forrás állítja, hogy 2022-ben kerül piacra az Apple legolcsóbb mobiljának új generációja.

Hirdetés

Az Apple még 2016-ban mutatta be az első iPhone SE-t, s vele egy szimpla, de sikeresnek bizonyuló receptet: fogj egy többéves, fillérekért gyártható dizájnt, gyömöszölj bele korszerű processzort és kamerát, s add olcsóbban, mint a modernebb megjelenésű modelljeidet.

Az iPhone 5S házába épített SE-t tavaly az iPhone 8 reinkarnációjaként értelmezhető folytatás követte, a pletykák pedig már hónapok óta az iPhone SE harmadik generációjának érkezését pedzegetik.

Hirdetés

Habár az első és a második SE bemutatása között még négy esztendő telt el, az utóbbi fél évben három forrás (Ming-Chi Kuo elemző, a GSMArena és a Macotakara) is arról számolt be, hogy az Apple már 2022 elején le fogja leplezni az utódot. Most pedig egy negyedik forrás, a tajvani TrendForce is emellett tette le a voksát.  

Az elemzőcég szerint az iPhone SE következő generációja már 2022 első negyedévében megérkezik, ami márciusi bemutatót feltételez. Ez nagyjából passzolna a korábbi mintához, hiszen a 2016-os SE is márciusban, a 2020-as pedig áprilisban mutatkozott be. A tajvaniak úgy tudják, hogy az Apple 25-30 millió példány gyártásával számol, abban pedig szintén egyetértenek Ming-chi Kuo nyári jóslatával, hogy az új SE 5G-s támogatással fog érkezni.

Az 5G-s pletyka leginkább azért érdekes, mert Kuo és a Macotakara forrása is azt állítja, hogy az SE 3 változatlan dizájnnal érkezik, márpedig a vékony házba szuszakolható 1821 mAh-s akkumulátor miatt már az 5G nélkül is sok kritika érte az aktuális SE üzemidejét.

Annyi viszont bizonyos, hogy ha ennyi forrás emlegeti a 2022 eleji rajtot, akkor tényleg jó esély van rá, hogy hónapokon belül piacra kerül az iPhone SE legújabb változata. A készülékvásárlás előtt állóknak tehát érdemes lehet kivárni, hiszen könnyen lehet, hogy az Apple-nek nemsokára lesz egy jobb ajánlata a 2019-es A13 Bionic chipre épülő SE-nél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.