Hirdetés

Így állíthatod be az iOS 18 új háttereit androidos mobilodon



|

Természetesen azok az iPhone-osok is élhetnek a lehetőségekkel, akik egyelőre nem szeretnének frissíteni a béta változatban rajtoló új iOS-re.

Hirdetés

Lezajlott a 2024-es WWDC, melynek keretein belül rengeteg érdekességet és hasznos fejlesztést mutatott be az Apple. Megismerkedtünk többek között az iOS új változatával, az iOS 18-cal, melyben meglehetősen nagy szerephez jutott a testreszabhatóság. Összességében átláthatóbb és jobban kategorizált lett a teljes rendszer, míg a Térkép és Fotók appok is a kényelmesebb használatot segítő funkciókkal egészültek ki.

Az iOS 18 nem egy, hanem rögtön kettő új háttérképet is magával hozott, amiket az Andorid Authority jóvoltából most te magad is magas felbontásban szerezhetsz be, anélkül, hogy frissítenél az egyelőre béta változatban kigördülő - az előzetes beszámolók alapján egyáltalán nem problémamentes - új iOS-re.

Hirdetés

A háttérképeket természetesen az androidos eszközökkel rendelkező felhasználók is bezsákolhatják - bár ez esetben érdemes felkészülni az iPhone-os kollégák megvető, értetlenkedő tekinteteire. A letisztult és elegáns, magas felbontású háttérképeket ezen a Google Drive linken keresztül húzhatjátok be.

Nektek bejönnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.