Hirdetés

Így lehet a home office profibb és kényelmesebb



|

Nagy felbontású webkamerával, videokonferencia-monitorral és különböző szolgáltatásokkal rukkolt elő a Poly.

Hirdetés

A jelenlegi helyzet miatt rengetegen kénytelenek a munkájukat otthonról végezni (és úgy tűnik, hogy ez még legalább néhány hónapig így fog folytatódni), ezért nem véletlen, hogy nagyobb hangsúlyt is kaptak a videohívásra alkalmas szoftverek, mint például a Microsoft Teams, a Zoom, a Cisco Webex és a Google Meet.

A programokon túl hardveres úton lehet még javítani a videohívások minőségén. Ennek az igénynek próbál eleget tenni a Polycom és a Plantronics egyesülése után alakult Poly, az új Studio P sorozatú termékeivel.

Hirdetés

A Poly Studio P5 egy önálló webkamera, amely egyedülállóan képes integrálni a számítógépen található USB portot oly módon, hogy a vállalat által kiadott vezeték nélküli fejhallgatót vagy mikrofont lehessen hozzá csatlakoztatni bluetoothon keresztül.

Egy másik webkamera is bemutatásra került, a Poly Studio P15, amely méretének köszönhetően könnyedén a monitorok tetejére helyezhető. A 4K felbontásra képes kamera beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, továbbá magában foglalja a vállalat NoiseBlock AI és Acoustic Fence technológiáit, amely képes kiszűrni a videohívás közben keletkező háttérzajokat, mint például a kutyaugatást, gyerekzsivalyt.

A kamerák mellett egy 21 hüvelykes monitort is megmutattak, amelyet USB-n keresztül lehet csatlakoztatni, így könnyedén használható laptokhoz is. Emellett még beépített webkamerával, hangszóróval és mikrofonnal is rendelkezik. Ami a dizájnt illeti, a két oldalán és az alján világító LED csíkok találhatóak, amelyek segíthetik a kamera minőségét sötétebb környezetben is.

A Poly törekszik a termékeknek szoftveres hátteret is biztosítani. Például a Poly Lens mobil applikáció segítségével képesek lehetünk konfigurálni az eszközök beállításait, valamint egy olyan funkciót is tartalmaz, amely a dolgozók megnyugtatására szolgál, ez a Soundscaping.

Alapvetően környezeti hangokból (például csobogó patakból, óceán hullámaiból stb.) áll. Egyre többen próbálkoznak nyugtató hatású, relaxációs zenekészítéssel, legutóbb a LEGO adta ki White Noise névre hallgató ASMR lejátszási listáját.

Egy másik új szolgáltatás a Poly+, amely a nap 24 órájában a hét minden napján elérhető segélyvonalként működik, és biztosítja a videohívásokat, ha a webkamera leállna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.