Hirdetés

Így néz ki a Huawei P20?



|

Előkerült néhány renderelt kép, amelyeken állítólag a hamarosan érkező, triplakamerás Huawei P20 látható.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy az idei MWC helyett március 27-én mutatkozik be a Huawei következő P szériája. Az elnevezés még mindig nem biztos, de a legtöbb pletyka szerint a Huawei P20 sorozat érkezik meg idén. 

Hirdetés

A nevektől függetlenül egyre biztosabb, hogy a három új P20-ból legalább az egyik tripla hátlapi kamerát kap majd. Az egyik tokgyártó pedig elérkezettnek látta az időt a szivárogtatásra, és közzétett pár renderelt képet. 

A három hátlapi kamerát függőlegesen, a bal felső sarokba helyezték el. Ez alatt dupla LED-es vaku található, illetve feltehetően a lézeres autofókusz. 

Sajnos az effajta szivárgások semmit nem árulnak el arról, hogy hogyan működik majd a triplakamerás rendszer, egyáltalán, hogy miért van rá szükség. Erre az információra valószínűleg még várnunk kell nagyjából két hónapot. 

Többeknek feltűnt, hogy sajnos az egyik tokon nincs kivágás a jackcsatlakozónak (a felső lyuk a zajszűrő mikrofoné). A Huawei a Samsunghoz és az LG-hez hasonlóan korábban kitartott a jackcsatlakozó mellett, de sajnos a Huawei Mate 10 Pro készüléknél ezt elhagyták. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.