Hirdetés

Így néz ki az AirTags követő - az Apple mai nagy rendezvényén debütálhat



|

Egy neves szivárogtató szerint ma debütál az Apple régóta várt követőcímkéje, az AirTags. Az Apple Watch Series 6-ot és az iPad Air 4-et kísérheti.

Hirdetés

Ellentmondásos információk keringenek arról, hogy milyen újdonságokat mutat ma be az Apple. A rendezvény szlogenjéből könnyű kitalálni, hogy tényleg jön az Apple Watch Series 6 okosóra, és a szakértők szerint az iPad Air 4 táblagép is. Sokan viszont arra tippelnek, hogy az iPhone 12 széria bemutatójára csak októberben kerül sor. Jon Prosser szerint ha így lesz, akkor is lesz még meglepetés, például a régóta várt AirTags követő. Alapvetően egy "címkéről" van szó, amit bármire rögzítve követhetjük az adott tárgyat. 

Hirdetés

A szivárogtatónak hála már azt is tudjuk, hogyan néz ki az AirTags, ami alapvetően kulcsokhoz, tárcákhoz, bőröndökhöz lett kitalálva. Az effajta követők egyre népszerűbbek, és az Apple sem maradna ki a piac növekedéséből. Az AirTags egy apró gumikorongra hasonlít majd, hátul alumínium panellel és nagy Apple logóval. 

A feliratok alapján nem csak Bluetooth LE technológiát használ az Apple, hanem az U1 Ultra Wideband chipet is, vagyis sokkal pontosabb keresést tesz majd lehetővé a termék, mint a rivális megoldások. Mindegyik követőt egyedi tárgyhoz lehet majd rendelni a Find My appon belül, illetve külön lehet majd kulcstartót és tokot is vásárolni. Nem túl meglepő módon az AirTags követők drágábbak lesznek a riválisoknál, akár 99 dollárba is kerülhet egy darab.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.