Hirdetés

Így teszteli a Samsung a hajtogatható készülékei strapabírását



|

Komoly próbáknak vetik alá a Galaxy Z Fold 4 és a Galaxy Z Flip 4 modelleket is.

Hirdetés

Több mint negyven ország piacán jelent meg egyszerre a Samsung legújabb hajtogatható okostelefonjai, a negyedik generációs Galaxy Z Flip 4 és Galaxy Z Fold 4 modellek. A vállalat folyamatosan bővíti az ellátási láncot, és a következő hónapban még több mint száz újabb országban lesznek elérhetően a készülékek.

A piaci debütáláshoz kapcsolódóan a Samsung megosztott egy érdekes videót, amiben demonstrálja, hogy milyen komoly üzemi teszteken esnek át a készülékek, hogy a lehető legstrapabíróbbak legyenek, és ne roppanjanak össze, ha valaki zsebre vágja őket.

Hirdetés

A rövid bemutatóban betekintést nyerünk az egyes gyártási szakaszok részfolyamataiba, a funkcionális tesztelésbe, illetve a hálózat, a kamera, a vezetékes töltés, na meg persze a vízállóság és a hajlíthatóság kísérleteibe is.

A Samsung Galaxy Z Flip4 és a Galaxy Z Fold4 is már megvásárolható Magyarországon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.