Hirdetés

Ilyen az új Facebook Messenger



|

Egyes felhasználók már meg is kapták a frissített kezelőfelülettel rendelkező Facebook Messengert.

Hirdetés

A Facebook még januárban ígérte meg, hogy teljesen áttervezi a Messenger üzenetküldő kezelőfelületét. A jelek szerint hamarosan elkészülnek a munkával, kevés felhasználó ugyanis már megkapta az új Messengert. Szokás szerint a frissítés szerveroldali, és csak teszt jelleggel, kevés ember számára vált elérhetővé. 

Hirdetés

Az elmúlt napokban előkerült képernyőképek alapján az új dizájn egyszerűsíti a kezelőfelületet, bár a Facebook nem éppen a Google Material Design 2.0-t követte. A Facebook saját dizájnnyelvet használ, ami meglehetősen hasonló ahhoz, amit az új Skype kínál. 

A Messenger színes és nagy elemeket használ a kezelőfelületen. A beszélgetések során frissített és kifejezőbb ikonokkal találkozunk, ahogyan a névjegyek kezelése során is. 

Ha valaki még nem kapta meg az új Messengert, akkor várnia kell - sajnos nincs trükk, amivel előrébb lehetne hozni a frissítést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.