Hirdetés

Innen töltheted le az Apple iPhone 12 mobilok háttérképeit



|

Drágák lettek az iPhone 12 mobilok, de ha valaki megelégszik az ezekre gyártott háttérképekkel is, azokat már most rögtön letöltheti a meglévő készülékére.

Hirdetés

Hazánkban sajnos jó ideje drágábbak az átlagosnál az Apple iPhone okostelefonok, és ilyen téren az iPhone 12 széria sem hozott előrelépést. Aki úgy érzi, hogy az új Apple készülékek egyike sem lesz nála befutó, de a háttérképek tetszenek neki, annak jó hírünk van: az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro modellekhez mellékelt hátterek már letölthetőek bármelyik mobilra. 

Hirdetés

Az iPhone 12-höz összesen tíz sötét és világos háttérképet kreált az Apple, míg az iPhone 12 Pro modellhez nyolc saját háttér készült. Ezek világos és sötét módhoz is használhatóak, mindkettőre van megfelelő árnyalat. 

A teljes felbontású háttérképek letölthetőek a Mega felhőtárhelyről, az iPhone 12-höz tartozó hátterek ide kattintva, az iPhone 12 Pro-hátterek pedig itt érhetőek el

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.