Hirdetés

Mémlavinát indított el az iPhone 11 kamerája



|

A kezdetek óta divat cikizni az aktuális iPhone-okat, de a minap bejelentett modellek rendesen kihúzták a gyufát. Mutatjuk a legjobb netes reakciókat.

Hirdetés

A legtöbb kommentelőnek már jó ideje az a legfőbb baja az iPhone-okkal, hogy technológiai vezetőből, trenddiktálóból az évek során csak a legfontosabb újdonságokat beemelő követőkké váltak. A közvélemény "almaellenes" oldala szerint az utóbbi években megjelent Apple-mobilok szinte csak a kötelező minimális fejlődésen esnek át, ellenben óriásira duzzasztott marketing mellett még mindig tömegek vásárolják a borsos ára ellenére.

Hirdetés

A most bejelentett iPhone 11 (ennek is a nagyobb, tripla kamerás Pro változata) aztán tényleg eltört valamit az internetes népművészek lelkében, ugyanis sokan annyira rondának találták a telefon hátlapjából bumfordi módon kiemelkedő, három lencsés kameraszigetet, hogy Photoshopot ragadva mondták el véleményüket. Mutatjuk is a legfrappánsabbakat.

Itt van például egy csodálatos analógia a három kamerás sziget és egy indukciós sütőlap között. Megejtő a hasonlóság, nem?

A következő kép Arnold Schwarzenegger Kommandó című örökbecsűjéből emelt át egy képet - az eredeti filmben egy többcsövű rakétavető van az osztrák izomkolosszus kezében, aminek a végére kiválóan illik a háromlyukú almás fotóapparát. Valaki azonnal csináljon belőle telefontokot!

Az alábbi képen egy elborult víziót láthatunk. Ha most ennyi (és ilyen) kamerái vannak az iPhone 11-nek, milyen lehet a 21 és társai?

Két Twitter felhasználónak is eszébe jutott a villanyborotva-analógia. Egyikük csak egymás mellé tette a mobilt és a borotvát, a másik viszont össze is fércelte a kettőt.

És igen, valaki azt látta meg az új kamerában, amit a bemutató alatt jómagam is: divattelefon kontra a pár évvel ezelőtti divatkütyü, avagy fidget spinner by Apple!

Aztán van, aki szerint az iPhone 11 Pro kamerája nem más, mint egy csodálkozó emoji, és tényleg.

Aztán persze van kókusz-hasonlat is:

A következő kép szerint az iPhone 11 Pro kamerái vannak az AZ című Stephen King film főgonosza, Pennywise szájában.

Nektek melyik tetszik legjobban? Vagy ti valami teljesen máshoz hasonlítanátok az új iPhone kameráit? És úgy egyáltalán, nektek hogy tetszenek a legújabb Apple telefonok? Jöhetnek a kommentek és a hasonlat-ötletek kommentben!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.