Hirdetés

Ismerős kijelzőt kaphat az új Moto Z3 és Z3 Play



|

Kiszivárogtak az új modellek, a lekerekített képernyő a Samsung Galaxy eszközökről lehet ismerős.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a Lenovo (és így a Motorola) komoly dizájnváltásra készül, az idei Moto okostelefonok sokkal tetszetősebb külsővel érkeznek. Nemrég kiszivárgott a Moto X5 és a Moto G6 széria, majd befutottak az információk a még érdekesebb Moto Z3-as szériáról, vagyis a Moto Z3-ról és a Moto Z3 Playről. 

Hirdetés

Ezek a készülékek is meglehetősen vékony kijelzőkeretet kapnak, vagyis a tavalyi modellek után készen áll a váltásra a Motorola. 

A Droid-life úgy tudja, hogy mindkét változat 6 hüvelykes, 2220 x 1080-as kijelzőt kap, 18:9-es képaránnyal. A Moto Z3 kijelzője a széleken le lesz kerekítve, ez a Samsung Galaxy készülékekről lehet ismerős. Nem kizárt persze, hogy csak a renderelt kép pontatlan. 

A specifikációkról egyelőre nincs túl sok információ, de a Droid-life szerint lesz egy harmadik Moto Z3 is, amely mindkét fentebb említettnél erősebb, és nagyobb felbontású kijelzőt, valamint Snapdragon 845-ös lapkát rejt majd. 

Bár látható ujjlenyomat-olvasó nincs a képeken, valószínűleg a hátsó Moto logóba rejtették a szenzort. Nem zárható ki persze az sem, hogy sikerült beépíteni a kijelzőbe az ujjlenyomat-olvasót. 

Mivel a Moto Z2-es széria tavaly nyáron debütált, ezért jó eséllyel a Moto Z3-as sorozat is a nyáron érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.