Hirdetés

Izgalmas kamerarendszert hoz a Huawei Mate 30 Pro



|

A 40 megapixeles fő szenzor mellé ezúttal már 40 megapixeles ultraszéles kamerát építene a Huawei.

Hirdetés

A várakozások szerint a Huawei idén ősszel dobja piacra a Mate 30 és a Mate 30 Pro okostelefonjait, amennyiben a kereskedelmi háború nem súlyosbodik, akkor Android rendszerrel. A szivárgások alapján az új modellek megtartják a Mate 20 szériánál megszokott hátlapi négyzetes kameraszigetet. 

Hirdetés

A jól értesült források szerint ezúttal 40 + 40 + 8 megapixeles kameraszenzorokat használ majd a Huawei. A fő szenzor ezúttal is 40 megapixeles lesz, f/1.6-os vagy talán f/1.4-es rekeszértékkel, RYYB pixelkiosztással. 

A második 40 megapixeles szenzort az ultraszéles kamera kapja meg, ami azért fontos, mert ezek a kamerák általában gyengébbek képminőségben. Ezúttal 120 fokos beállításra számíthatunk. A harmadik, telefotós szenzor 8 megapixeles lesz, 5x-ös optikai zoommal. 

A pletykák alapján a Huawei Mate 30 modellek Kirin 985-ös chippel érkeznek, integrált 5G-s modemmel. A gyorstöltés már 55 wattos lesz, a fordított vezeték nélküli töltés pedig 10 wattos. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.