Hirdetés

Jönnek a reklámok az Amazon Prime Videóra, csak úgy úszhatod meg őket, ha még többet fizetsz



|

Elég durva megoldás mellett döntött az Amazon, nem fognak finomkodni a reklámokkal a Prime Videón.

Hirdetés

Manapság már egyáltalán nem furcsa dolog az, hogy a különböző streamingplatformokon megjelennek a reklámokkal feldúsított előfizetések is, az azonban idáig általános megoldásnak tűnt, hogy a reklámok bevezetésével párhuzamosan érkezik egy új, a korábbiaknál olcsóbb csomag is, és a szolgáltató ebbe pakolja be a műsorokat megszakító reklámbetéteket. Nos, az Amazon Prime Video más utakon fog járni.

Kiderült ugyanis, hogy 2024. január 29-én meg fognak érkezni a Prime Videóra a reklámok, ezek pedig a már most is létező előfizetésekhez párosulnak. Aki reklámmentességet szeretne, annak többet kell fizetni.

Hirdetés

Egyelőre csak az amerikai árakat ismerjük: az Egyesült Államokban a Prime Video-előfizetés 8,99 dollárba kerül, január végétől ehhez még hozzá kell majd csapni 2,99 dollárt, ha valaki nem szeretne egyetlen reklámot sem látni, miközben kedvenc filmjeit és sorozatait nézi. 

Más megoldás nincs, aki nem akarja nagyobbra nyitni a pénztárcáját, nem szeretne többet fizetni a szolgáltatásért, az kénytelen lesz megbarátkozni a reklámokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.