Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jön a Redmi K20 csúcsmobil



|

Május 28-án, 48 megapixeles kamerával érkezik a Redmi új csúcskészüléke, a K20.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Xiaomi meglátása szerint a Redmi az új OnePlus, és az is tiszta sor, hogy közeledik a Redmi K20 csúcsmobil, elképesztően jó ár-érték aránnyal és bivalyerős hardverekkel. A megállíthatatlan szivárgások és szándékos információáramoltatás után végre a hivatalos bejelentés is közeledik. 

Hirdetés

A Weibón keresztül a Redmi hivatalosan is megerősítette, hogy a Redmi K20 május 28-án debütál. Az is hivatalos, hogy 48 megapixeles kamerát kap, Sony IMX586-os szenzorral - ezt maga Lei Jun, a Xiaomi alapítója árulta el. 

A csúcsmobilok világába úgy lépne be a Redmi, hogy a Snapdragon 855-ös lapka és a felsőkategóriás kamera mellett Gorilla Glass 6-tal védett és beágyazott ujjlenyomat-olvasóval felturbózott AMOLED kijelzőt kínál majd. A 4000 mAh-s akku 27 wattos gyorstöltést is támogat majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.