Hirdetés

Kisebb és még nagyobb méretben is elérhető lesz a Samsung csúcskategóriás tévéje



|

A Neo QLED technológiát használó QN90A széria több új darabbal is bővül a jövőben.

Hirdetés

Ha valaki megfelelő minőségű TV-t szeretne pakolni a lakásába, akkor a Samsung kínálatában egyértelműen érdemes szétnéznie, hiszen az olcsóbb modellek mellett igazi szörnyetegeket is lehet találni.

Utóbbiak táborát erősíti a Neo QLED-es QN90A széria, ami természetesen 4K-s felbontást kínál, ám jelenleg csak olyan méretekben lehet megvásárolni, amelyek nem biztos, hogy jól mutatnának egy nappali falán.

Hirdetés

Ezért is jó hír, hogy a Samsung nemrég bejelentette, hogy újabb modellekkel bővül a QN90A széria, így hamarosan például már 43 hüvelykes formában is megvásárolhatjuk az okos TV-t, és nem kell például egy gigászi, 85 hüvelykes készüléket a falra rakni. Egyébként azok is örülhetnek, akik valamilyen oknál fogva túl kicsinek találják a mostani modelleket, ugyanis érkezik egy még nagyobb, 98 hüvelykes változat is.

A QN90A-val kapcsolatos újdonságok mellett pedig érkezik még egy nagyobb, 85 hüvelykes változat a Samsung The Frame tévéjéből is, illetve számíthatunk változásokra a micro-LED technológiát használó, moduláris The Wall kapcsán is. Ez utóbbi 2021-es modellje akár 8K-s felbontást és 120 Hz-es teljesítményt is kínálhat a jövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.