Hirdetés

Kiszivárgott, hogy milyen lesz a Samsung Galaxy Fold 2



|

Renderelt és élőképeken is felbukkant a Samsung következő, augusztus 5-én debütáló összehajtható mobilja, a Galaxy Fold 2.

Hirdetés

A Samsung újra megpróbálja a következő szintre léptetni az összehajtható okostelefonok piacát, ezúttal a Galaxy Fold 2-vel, ami az augusztus 5-i Unpackeden debütál. Most a MySmartPrice előásta róla a renderelt fotókat, amelyek alapján dizájnban és külső kijelzőben nagy előrelépés várható. Színekben és kialakításban a Galaxy Note 20 szériához igazodik a készülék, a külső képernyő pedig majdnem az egész előlapot beborítja végre. 

Hirdetés

Elvileg 120 Hz-es lesz a belső kijelző, amelyben a szenzorsáv kisebb, de egy kiszivárgott élőkép szerint mindenképp ott van (némi világosítással jön elő a konkrét rész). Ice Universe pedig megtudta, hogy lesz némi felárért Thom Browne különkiadás is. Ennek az ára 2850 dollár lehet, míg a sima Galaxy Fold 2 1990 dollárba kerül majd. A különkiadáshoz jár a 400-600 dolláros Galaxy Watch 3 (ami tehát drágább az előző modelleknél), valamint a Galaxy Buds Live. 

Szerencsére a konkrétumokra már nem kell sokat várnunk, augusztus 5-én minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.